Dermapen

De dermapen is een nieuw apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling en huidvernieuwing. In vergelijking met bestaande micro needling therapie is de dermapen effectiever en veiliger. 

Toepassingen

De dermapen heeft 13 kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Deze methode is onder andere geschikt voor de volgende indicaties:

Voordelen

De dermapenbehandeling is bijzonder effectief en biedt daarnaast nog de volgende voordelen:

Korte hersteltijd.
Ook in te zetten op lastigere plekken zoals rondom de lippen en ogen.
De behandeling is zeer nauwkeurig.
De behandeling is in verhouding met vergelijkbare methoden meer comfortabel.

De behandeling

De dermapen bevat 13 kleine naaldjes die de huid beschadigen en daarmee prikkelen om een aantal natuurlijke genezingsprocessen in gang te zetten. De aanmaak van nieuw bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich onder de bovenste huidlaag afspeelt. Er zal pas na enkele weken verbetering zichtbaar zijn.

Vooraf zal er een serum worden aangebracht op de te behandelen huid. Dit serum pas ik aan aan uw huidtype en huidconditie. Daarna zal ik de dermapen in roterende bewegingen over uw huid bewegen. Dit doet geen pijn, maar geeft wel een prikkelend gevoel. Afhankelijk van de indicatie en huidconditie zal ik bepalen hoe diep de naaldjes in de huid geplaatst worden. Bij een diepe plaatsing kan de huid iets bloeden. Dat geneest echter meteen weer. De huid zal na de behandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast kan de huid iets gaan schilferen. 

Resultaat

Na een aantal behandelingen zal de huid steviger en gladder zijn wat resulteert in een egale en stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwt zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

Ik heb dit uiteraard eerst uitgebreid getest op een aantal proefpersonen waaronder ook een man. Dus het is voor vrouwen zowel als voor mannen geschikt. Na twee behandelingen zag ik al goed resultaat! 
U kunt deze behandeling los boeken maar het resutaat is groter bij meerdere behandelingen. Tussen de behandelingen zit  vier tot acht weken zodat de huid goed kan herstellen.
Ik behandel het hele gelaat met extra nadruk op de probleemzones. 
De behandeling duurt ongeveer een uur en gaat als volgt:
 * Reiniging van de huid
 * Desinfecteren van de huid
 * Aanbrengen van het serum
 * Behandelen met de dermapen
 * Vliesmasker, deze blijft 15 minuten op uw huid
 * Afsluiten met een kalmerende olie.


  Deze behandeling is bij uw schoonheidsspecialiste slechts 80 euro per keer!!!!